Marie-Faustine Vogels, M.Sc – Implantologie Loosdrecht – Loosdrecht

Implantologie Loosdrecht

Patiëntgerichtheid staat bij onze praktijk voorop. We werken graag in een prettige ontspannen sfeer, waar persoonlijke benadering centraal staat.

Marie-Faustine Vogels, M.Sc

Tandarts-implantoloog
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

In maart 1996 ben ik afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) als Tandarts, waarna ik werkzaam ben geweest in diversen tandheelkundige praktijken verdeeld over het land. Het blijven ontwikkelen is voor mij belangrijk. Dit heeft mij dan ook in 1998 doen besluiten een driejarige opleiding tot tandarts-implantoloog te gaan volgen op het ACTA. Deze opleiding heeft als doel de Implantologie in zijn geheel te beheersen. Zoals alle chirurgische behandeling (botopbouw, sinusbodemelevatie, plaatsen van implantaten) maar ook de prothetiek met alle soorten suprastructuren (kronen en protheses). Daarnaast ook het maken van een behandelplan in een gemutileerde dentitie.

Sinds 2001 ben ik afgestuurd tandarts-implantoloog, M.Sc. Daarna ben ik altijd blijven werken als algemeen tandarts en als tandarts-implantoloog. De algemene praktijk met de daarbij behorende patiënten is voor mij altijd belangrijk gebleven.

Als tandarts zou ik mijzelf in de volgende punten willen samenvatten:

– zeer enthousiast over mijn vak

– groot verantwoordelijkheidsgevoel

– patiënt als persoon staat centraal

– kwaliteit staat hoog in het vaandel

– blijven ontwikkelen van vaardigheden en kennis

Mijn motivatie is: een gezonde mond waarbij functie en esthetiek een hoofdrol spelen. Ik ben erg gedreven en wil graag hard te werken voor een goede kwalitatieve zorg.

Heel graag wil ik met u kennis maken om samen voor een mooie glimlach zorg te dragen.

 

 

BIG-nummer: 09045694502

Terug naar overzicht